Top stories

Barvení chloupků v podpaží jako nový instagramový trend. Co na něj říkáte?

Když si prohlédnete nový instagramový trend, kterým je barvení chloupků v podpaží, možná vás napadne, že se svět zbláznil. Současná společnost preferuje módu oholených podpaží. Cílené pěstování chloupků v podpaží je u žen samo o sobě považováno za vysoce provokativní záležitost. Ale ještě si tyto chloupky barvit?

Zdroj fotky: Shutterstock

Stále více žen a dívek propadá provokativní barvení chloupků v podpaží. Tento trend je viditelný hlavně na Instagramu, kde si můžete prohlédnout chloupky nejrůznějších barev i délek.

Dívky a ženy si své dlouhé chlupy v podpaží nejprve obarví. Tuto okrasu svého těla následně vyfotí a postují ji na svém instagramovém profilu pod hashtagem #coloredarmpits.

Jaké barvy mají ženy nejraději? Své podpaží zahalují do funky barev. Vedou tak chloupky v neonově růžové, neonově zelené nebo křiklavě fialové. Některé ženy se také rozhodly pro chloupky v barvách duhy.

I když barevné chloupky v podpaží působí skutečně bizarně, mají mnohem hlubší podstatu. V době koronavirové krize, která nás omezuje v dříve běžných činnostech, představují novou formu zábavy a také určitý únik od reality.

Když spatříte fotku ženy s obarvenými chloupky v podpaží, proč si rovnou klepat na čelo? Raději se nad fotkami zasmějte a hned se vám zlepší den.

Jak se vám trend barvení chloupků v podpaží líbí? Máte odvahu si jej případně vyzkoušet sami na sobě? Napište nám svůj názor do komentářů.

Zdroj: instagram.com

Exit mobile version