Děti a rodina

Mladý youtuber Fayne se stal svědkem tragické nehody. Teď se raduje z novorozeného synka

Miroslav Loner, kterého budete spíše znát pod jeho youtuberskou přezdívkou Fayne, se před pár týdny stal novopečeným tatínkem. Jeho přítelkyně Nikola mu porodila syna, kterého pojmenovali Max. Pár byl přitom ještě před pár týdny svědkem nešťastné nehody, na kterou dlouho nemohl zapomenout.

Zdroj fotky: Shutterstock

Když se Miroslav Loner rozhodl vzít svou krásnou přítelkyni Nikolu na romantickou večeři na náplavku, ve Vltavě uviděli tonoucího mladíka. I přesto, že mladý youtuber i s kamarádem zareagovali téměř okamžitě a do vody skočili, mladík zmizel pod hladinou. Jeho bezvládné tělo našel tým záchranářů až po 45 minutách.

„Byla to smutná zkušenost, hlavně to bylo zbytečné. Pětadvacetiletý kluk se utopil jen kvůli tomu, že byl opilý,“ popisoval Miroslav ve svém videu a nabádal mladé lidi, aby nikdy nechodili do vody pod vlivem alkoholu.

Ačkoliv udělal youtuber a jeho kamarád vše co se dalo, je jisté, že tato tragická událost zanechá šrámy na duši. Aktuálně však má Miroslav důvod k radosti, narodil se mu rozkošný synek Max, na kterého se rodiče dlouho těšili.

„Sestřička přítelkyni doporučila, aby mi řekla, že ještě nemám jezdit, protože to pro tatínky bývá náročné nebo z toho mají psychické potíže. O tom jsem nechtěl vůbec slyšet, řekl jsem jim, že hned jedu,“ popisoval novopečený tatínek, jak porod probíhal. Nakonec však u porodu byl a na konec svého vyprávění jen dodal, že to žádný traumatizující zážitek nebyl.

Maxík si pro své rodiče připravil hned na začátku malé a nemilé překvapení, když se narodil vůbec neplakal. Miroslava i Nikolu to samozřejmě vyděsilo, naštěstí po chvíli uslyšeli z vedlejší místnosti dětský pláč. „Tak jsem začal taky brečet, to je klasika. Hned jsem šel dítě vyfotit, abych ukázal Nikole fotku, ale ta mě sprdla, že jsem ho měl vyfotit líp,“ popsal chvilky strachu youtuber. Naštěstí vše dobře dopadlo, maminka i Max jsou v pořádku.

Zdroj: Instagram.com

Exit mobile version