Osobnosti

Ornella Koktová má krátké vlasy. Ne všem se její proměna líbí

Trojnásobná maminka Ornella Koktová šla na krátko. Poprvé se ve svém novém sestřihu ukázala před několika dny v živém vstupu na Instagramu, kde společně s Agátou Hanychovou pekla linecké cukroví podle Maršálkovy babičky. Jak se vám krátké vlasy Ornelly Koktové líbí?

Zdroj fotky: Profimedia

Ornella Koktová svými zkrácenými vlasy opravdu překvapila. Co stojí za její proměnou? Jak uvedla v živém vstupu na Instagramu, rozhodla se shodit své prodloužené vlasy.

“Ty prameny mě štvaly, chtěla jsem si udělat regeneraci,” řekla sledujícím a pochválila svůj nový sestřih, který je podle jejích slov hrozně příjemný, a navíc jej má rychle vyfoukaný.

Trojnásobná maminka Ornella Koktová měla vlasy prodloužené poslední 4 měsíce, před tím měla výhradně svoje.

“Ani jsem je nebarvila, měla jsem je dobrý. Pak jsem na ně dala ty prameny a buch,” popsala své zkušenosti s prodlužováním vlasů Ornella.

Shodila prodloužené vlasy a nechala se ostříhat zkrátka proto, aby své přírodní vlasy regenerovala a vrátila je zpátky do života. Ornella Koktová také podotkla, že se ostříhala, protože chtěla změnu, a navíc je to velmi praktické.

Krátké vlasy Ornelly Koktové vzbudily na Instagramu spoustu reakcí. Někteří lidé Ornellu za nový sestřih chválí, jiní tvrdí, že v dlouhých vlasech vypadala lépe. “Ornella je úžasná žena. A moc jí to sluší v těch krátkých vlasech. Je jiná, je to lepší než ty dlouhé prodloužené vlasy,” napsala jedna ze sledujících. “V delších měla větší šmrnc,” myslí si naopak jiná žena.

A jak se Ornella Koktová líbí v krátkých vlasech vám? Napište nám svůj názor do komentářů.

Zdroj: Instagram.com/ornellakoktova

Exit mobile version