Osobnosti

Z modelky realitní makléřkou: Hana Mašlíková mění profesi

Bývalá modelka Hanka Reinders Mašlíková na sociálních sítích prozradila, že začíná novou kapitolu svého života. Rozhodla se totiž, že změní profesi. Přehlídkovému molu i profesionálnímu focení dává valem a stává se z ní realitní makléřka.

Zdroj fotky: Shutterstock

“Jsem konečně doma po celodenním školení, já vás vždycky motivovala, abyste šli cvičit, ale dneska jsem to nedala,” vzkázala Hanka Mašlíková svým sledujícím v jednom ze svých instagramových stories.

Tato blonďatá kráska prochází aktuálně školením na realitní makléřku. Její příprava je velmi intenzivní, neboť již začátkem května bude skládat závěrečné písemné, praktické a ústní zkoušky.

“Z těch stavebních věcí mám při zkouškách zkoušek velký respekt!” podotkla dále Hanka ve svých stories, kde sdílela záznam studijní přednášky o jednotlivých druzích střech.

Jak bývalá modelka, která v současnosti boduje i ve fitness světě, dále podotkla, o realitní obchody se zajímala už dříve. Nyní podle ní nastal ten správný čas k tomu, aby se konečně stala realitní makléřkou. A my jí v tomto odhodlání velmi fandíme!Zdroj: Instagram.com/hanamaslikova

Exit mobile version